perjantai 10. helmikuuta 2017

Kuolinpesä,helvetinkolo, koti , mitä näitä nyt on 


Mie oon asunu suurimman osan aikuisiästäni jonkinlaisessa kimppakämpässä tai solussa. Melkosen monta vuotta koti oli lähinnä sellainen paikka, mihin ryömiä baarin jälkeen nukkumaan ja missä sitten peseytyy ennenkuin raahaa ruhonsa töihin . En ollut mitenkään erityisen kiinnostunut mistään sisustustouhusta, pääasia että oli jonkinlaiset huonekaluiksi luettavat esineet huoneessa möllöttämässä.

Sitten. se mopo lähti keulimaan. Muutama vuosi sitten tehtiin poikaystävän kanssa muuttoa helsingistä Lappeenrantaan, ja havahduttiin todellisuuteen, jossa meistä kummallakaan ei ole yhtäkään huonekalua. Miun omaisuus koostui jotakuinkun kuudesta jätesäkistä vaatteita ja kenkiä, sekä yhdestä posliininorsusta.

Siinä sitten ruvettiin kelaamaan, et minkäslaisia mööpeleitä hankitaan, ja tori.fi:ssä tuli vastaan superhieno punainen pöytä pinnatuoleilla. Sellanen, mikä oli about jokaisessa mummolassa .  Minua ne ei oo koskaan ikean romppeet kiinnostanut, ja suoranaisesti vituttaisi , jos miun kirjahyllyn nimi olisi joku börje tai surstömming. Siitä pöydästä lähti retroinnostus,ja kuluneen muutaman vuoden aikana onkin jos jonkinnäköistä huonekalunkuvatusta tähän luukkuun eksynyt. Ja mie rakastan niitä rumankauniita hirvityksiä oikein kovasti! En pystyisi kuvittelemaan kliinisen siistä, trendikästä valkoista sisustusta omaan kotiin, Ehkä osittain siksi, että oon aina niin likainen, että mikään ei koskaan kestäisi valkoisena.

Miltä meillä sitten näyttää? kuvien muodossa pikainen, pintapuolinen silmäys tähän koloon, jossa asun ;













'


Vanhan ihmisen kodilta näyttää. tahi just siltä kuolinpesältä.  Minähän viihdyn! Ja se perkeleen posliininorsukin hajosi atomeiksi keskelle Itä-Pasilan betonihelvettiä muuton tiimellyksessä. Ei haittaa.

Kuten näkyy, oon liian laiska siivotakseni vallitsevaa kaaosta kuvien ottamiseksi. Kusetusta olisi sellainen, koska noin yhdeksänkymmentä prosenttia ajasta just tuolta täällä näyttää. Kaikki levällään!

Todennäköisesti tämän kämpän nyansseja saa ihailla tässä blogissa vielä ihan kyllästymiseen asti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti